вторник, 11 августа 2015 г.

Життя одної «Дикої собаки». Продовження

 Сів Собака і почав думати, як жити далі. Довго шукав собі роботу, хотів заїхати світ за очі, але тут війна і поїхати не вийшло. А кому ти потрібен в цьому житті голодний, холодний, без дому, роботи… Він би і до вовків ладен був піти  прикидатись, але їх шукав  та так і досі  шукає .От як бути йому, де знайти свою пристань в житті?

            Але одного разу удача посміхнулась йому і він потрапив в правильне русло. Просто знайшов стадо таких самих диких собак, яких ніхто не розуміє, але вони прагнуть змінити цей світ в ліпшу сторону.

            Коли він потрапив до цієї зграї, почав навіть дивуватись, хіба може таке буди, що є ше хтось подібний, такий самий як і він. Як показав час – то так! Не всі ше дикі пси і сучки вимерли в  світі,  ще можна згуртуватись і дати жару всим!


            Почав Собака з тою зграєю кругом вештатись до різних «інших» угрупувань та просити допомоги в житті. Інколи їм щастило , було досить приємно, коли кидали кусок хліба і зграя далі ходила не голодна. Але все то не воно…

            Одного разу, так трапилось що одна «Собака жіночої породи», звернула увагу на Дику Собаку , їй сподобався його підхід і мислення. Цікаво було спілкуватись на різні теми і вдвох ти відчуваєш себе набагато ліпше. Так згодом ця дружба переросла в стосунки і життя більш не здавалось таким похмурим і несправедливим.



            Нарешті він відчував себе комусь потрібним, обігрітим і коханим. Вештатись до злих вовків  і диких звірів тепер стало звично і ще більш цікаво. Та і зграя собак сприймала їх стосунки досить нормально, хоча він був просто Диким псом, вона породистою Сукою.

         Така романтична пара, що далі випаде на їх шляху? Як воно складеться? Ніхто не знає, але  я знаю точно, що вдвох набагато ліпше! Не залежно від твого статусу в соціумі, кожен з нас є і залишається індивідуальним, і лише ті хто дійсно цінує і поважає один одного можуть пронести свої відносини через роки. Завжди дивись глибше…



Комментариев нет:

Отправить комментарий