среда, 16 декабря 2015 г.

Дикий Собака. Заборонене.

Одного разу Дикий собака влаштувався на роботу до одного, здавалося б ,не поганого вовка. Вовк розповів, що він хоче він дикого пса і як йому потрібно змінитись для цього, які зусилля прикласти і скільки грошей за це все він отримає. Собака почав працювати над собою, адже в сим відомо, що у вовчій зграї потрібно і вити так само, не видавати свою істинну суть.
Так, з часом, інші вовки і вовчиці розповіли що і до чого і Дикий собака почав старанно виконувати все, що від нього вимагали. Навіть,забув хто він є насправді, сам гано входив в «образ» і навіть вірив, що він вовк,а не собака. Заставляв в сих довкола думати так само і іноді навіть отримував від цієї гри задоволення.

Отримав перші гроші, їх було не багато,але на перший час вистачило. Тим більш, що у нього був на носі юбілей та і у його коханої породистої суки день народження. І, здавалося б, все нічого, але ніхто не міг здогадатися настільки ця зграя підступна.
За його спиною неслись інтриги і постійні балачки. З одного боку вовків влаштовував такий вірний пес,а з іншого – вони і самі не знали що хотіли. Як пізніше з’ясувалось, у ватажка просто не було наміру тримати весь час на місці одного когось і платити йому достойний гонорар, йому вигідно було змінювати кожного разу собак і не платить їм грошей взагалі. І , навіть, тим собакам, які працювали роками – теж. Таким чином ватажок економив свої гроші і перетворювався в скотину.

От дійшла черга і до Дикої собаки, навіщо платити? Краще зробити так, щоб гроші, які чесно зароблені були Собакою, залишити в себе. Просто видумати якусь байку і все! Я ж - ватажок, мені можна все!Хочу – плачу, не хочу – не плачу! Всі ви – мої раби, і той хто посміє хоть писнути – дуже пошкодує, адже, просто так з цієї зграї ще ніхто не йшов.

То він сильно погрожував фізичною розправою, то обливав фарбою сімейний автомобіль.. ну і інші , не під власні нормальній свідомості, розправи. Сказати що непорядочно – це все одно, що промовчати. А мовчати повинні всі і весь час, ніхто не має права сказати слово, інакше – штраф! І ти будеш смоктати лапу свою і давати її смоктати своїй дитині.

Того всі і тікають звідти, ніхто ж не хоче працювати безкоштовно і ще терпіти знущання над собою. Тільки в кожного термін дії свій особистий. Місто маленьке, слухи розповсюджуються швидко, і той пафос, який на перший погляд здається чимось неймовірним і посипаний золотим пилом, насправді просто непорядочна зграя вовків , у який сім п’ятниць на тиждень, які не можуть прийняти остаточного рішення і знущаються з нормальних собак, хоч і диких. Завжди дивись глибше.. Що ще буде …

Ваша Katrin BonChe

Комментариев нет:

Отправить комментарий