понедельник, 7 марта 2016 г.

Весни вам !

Доброго ранку! От вона і прийшла, моя улюблена пора року – весна. Час , коли хочеться знову зробити ковток свіжого повітря і йти далі. Цей неймовірний момент, коли все навкруги починає потихеньку оживати і давати паростки нового життя. Зовсім скоро все навкруги приберуть, буде чисто, побілять дерева і бордюри, в повітрі запахне – весною!


          Птахи повернуться в свої домівки і почнуть нести яйця, аби продовжити свій рід. Дерева викинуть перші бруньки і зовсім скоро їх листя стане зелене і розкішне. Ця зелена трава, таким кольором вона буває тільки навесні.


           Дивитися у вікно скоро буде зовсім не так як зараз. Не буде більше сірого і чорного, будуть цвісти нарциси і червоні тюльпани! Буде свято Пасхи, будемо на дачах садити цибулю і картоплю. Зародиться нове.. Завжди дивись глибше…

            Це так прекрасно, коли природа оживає і квітне, я неймовірно люблю цю пору року, особливо люблю, коли починають цвісти вишні і яблуні. В цей період часу, починаю сумувати за дитинством, за тими днями, коли ходила до школи і була зовсім маленькою дівчинкою.


            Дорогі мої, весни вам у серці, тепла , гарних думок і нехай душі розквітають, так само як весняні квіти!














Ваша Katrin BonChe.

Комментариев нет:

Отправить комментарий