вторник, 2 февраля 2016 г.

Чорна і біла полоса.

          Здається, цей світ все ж таки носить і добро. І дуже часто хочеться, коли після чорної полоси, приходить хоть вузенька біла, не перетинати її, а йти вздовж!:)


            Лише коли минає час, можна оглянутися назад і усвідомити навіщо дана була ситуація або ці незрозумілі люди в житті. Після кожного прожитого моменту важливо проаналізувати і усвідомити, винести свого роду «урок» і сміливо йти далі. Лише так можна стати мудріше і не робити помилок,які роблять інші.


            Не буває ідеальних начальників, ідеальних друзів, ідеального суспільства… Змінювати світ взагалі немає сенсу, але зробити його добрішим  і красивішим - можна!Людина почувається щасливою, коли все добре і хочеться посміхатись.

В нашому житті багато різних моментів і кожен день чим далі стає більш схожим один на один. Час минає безупинно, не щадить нікого, з»являються перші зморшки і життя починає перетікати в інше русло. І лиш діти можуть розбавити ці сірі , схожі один на одного будні і людина, з якою так добре, що навіть краще заборонити думати собі про це, аби не зурочити.


Одним людям діти даються без проблем,інші докладають безмежне число зусиль, але в кожному випадку, діти посилаються нам вчасно. Гарна, щаслива родина – що може бути краще? Добре коли у кожного з нас є рідний брат або сестра, зараз не легкий час, але легким він не був ніколи. Наші бабусі з дідусями народжувались в голодомор і їх батьки якимось дивом , не дали їм померти. Діти народжувались і під час війни і розрухи. Легко не було ніколи, але точно після  чорної полоси наставала біла.

Можливо зараз і в нашому суспільстві чорна полоса, але це не означає ,що ми маємо скласти руки, ми повинні жити і робити максимум добрих справ. Почніть з самого ранку, наперекір поганій погоді і мішків під очима ! Скоро буде весна, зморшки можна прибрати за допомогою ін.»єкцій, а блиск в очах додасть лиш  маленькі обійми наших діток і Коханих.


Маленькими кроками ми подолаємо цю чорну полосу, а коли настане біла, ми всі станемо безмежно щасливі і будемо до кінця своїх днів йти лише вздовж неї! Завжди дивись глибше...



 Katrin BonChe


Комментариев нет:

Отправить комментарий