вторник, 9 декабря 2014 г.

Конкурс “Від селянки – до панянки”.

Стартував другий сезон конкурсу  «Від селянки – до панянки», яким займається творче об”єднання  PROСЕЛО разом з телеканалом «ВІККА». Минулорічна переможниця Катерина Марченко, оператор машинного доїння з АФ «Батьківщина Шевченка», що із Моринець, Звенигородського району, була нагороджена путівкою до Парижу. Головний редактор якого – Немолостива Світлана. Чарівна жінка і справжній професіонал.
            Ідея конкурсу полягає в повному перевтіленні жінки, яка живе і працює на селі. Головна мета – це довести просту істину: «Жінка завжди прекрасна».
            До участі у конкурсі запрошуються переважно жінки, які працюють свинарками, операторами машинного доїння,працівниці птахоферм,коноводи та представниці інших сільських професій.
Голосування за учасниць відбувається на сайті .www.proselo.com.ua, але остаточний вибір – за фаховим журі. Очолює журі головний спонсор  конкурсу, директор ТОВ НВФ «Урожай», Олег Васецький.
            05.12.2014 року було справжнє перевтілення простих сільських жінок і чоловіків в справжніх красунь і красунчиків. За допомогою перукарів, стилістів, дизайнерів, візажу - докорінно було змінено зовнішній вигляд  кожного номінанта.

 Цікавою видалась цьогорічна команда учасників. Новизну у конкурс внесли чоловіки
Це – оператор машинного доїння із тваринницької філії «Возз єднання», село Ситники, Олег Чернелюк. 
 І ще один чоловік, Роман Приходько,
приїхав підтримати дружину , а потім і сам став приймати учать у конкурсі.
            Боротись за перемогу із потужною командою ТОВ НВФ «Урожай» цього року будуть селянки зі Шполянського,  Драбівського та Чорнобаївського районів. Боротьба буде запеклою. Долучайтесь до голосування за своїх фаворитів. Голосування триватиме до 18 грудня цього року. Поспішайте!
            Прогулянка на лімузині обласним центром та спілкування із черкасцями, також учасники сфотографувались під головною ялинкою Черкащини. Скоро одній із ним або одному із них святий Миколай покладе під подушку незвичний подарунок. Це буде подорож до однієї з столиць світової моди. До якої саме, дізнаємося згодом, коли буде відомо імя переможця.

            Від себе хочу додати, мені було дуже приємно працювати з такими людьми. Перевтілення чоловіків – просто неймовірне! Велике дякую Роману, що він погодився на участь в конкурсі і разом зі своєю дружиною Наталією,
пішли на всі експерименти і не збивали з толку творчий політ фантазії.

         Хто ще потрапив під мій почерк, пишіть, дуже цікава ваша думка з цього приводу.  Було неймовірно захоплююче брати участь в такому  цікавому проекті перевтілень. Дякую організаторам за досвід. 

Завжди дивись глибше



Завжди Ваша Katrin BonChe.

Комментариев нет:

Отправить комментарий