понедельник, 1 декабря 2014 г.

Lubava Fashion Day

 29 листопада 2014 року в ТРЦ «Любава» відбувся модний показ одягу відомих брендів сезону Осінь-Зима 2014/15 - Lubava Fashion Day.
     В показі прийняли учать моделі дівчатка віком до 12 років та більш старша категорія, від ProModels agensy. Також було проведений напівфінал конкурсу : «Принцеса зими» та «Снігуронька року» 2014.

Одяг люб ‘язно надали такі магазини : MOHITO, Gloria Djens, Mam Zel, VELS,Gropp town,Reserved, Kira Plastinina . 


 Зачіски та візаж учасницям робили студенти та майстри перукарської школи «АРТ- стиль» та  майстри з салону «BESTiя»

Велике спасибі всім майстрам, які приймали учать в даній події, моделі справді виглядали як принцесси!

Всі ми знаємо, що створення справжнього образу починається з вибору одягу. Дівчата продемонстрували casual, business, cocktail, bleak tea - саме ці стилі найчастіше зустрічаються в повсякденному житті.
Але правильне і вдале поєднання одягу, аксесуарів , макіяжу та зачіски - дає змогу відчувати себе не просто чарівною та неперевршеною, а справжньою принцесою.

    На цьому святі Fashionу та краси вдало було поєднано чудові східні танці з неперевершеною музикою саксофону від Богдана. Саксофон- це надзвичайний інструмент, його можна слухати безкінечно довго, особливо коли грає справжній професіонал.  
   Приємна ведуча, справжня українська дівчина, має гарну вроду та довгу косу!Організатори справжні професіонали. Завдяки  правильному розподілу обов"язків все пройшло просто непервершено.
Бажаємо удачі дівчатам у фіналі конкурсу, який відбудеться 13 грудня 2014 року о 12.00 в ТРЦ «Любава».
До зустрічі, приємної підготовки та гарного настрою!!!

Завжди Ваша Katrin BonChe.

Комментариев нет:

Отправить комментарий